METOD - HUR VI JOBBAR

lös·­ning [substantiv] ~en ~ar

(metod som leder till) riktigt svar på intellektuellt problem äv. om själva handlingen

Få jobbet gjort

Vi utgår alltid från värdet vi vill skapa tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi arbetar med en värdebaserad approach där nyckeln till framgångsrik försäljning och marknadsföring handlar om att förstå uppdragsgivarens mål, vilka aktiviteter som är viktigast och vad som därmed ska prioriteras. Först när vi förstått vad som, för vår uppdragsgivare, faktiskt driver försäljning och skapar värde kan vi tillsammans uppnå den fulla potentialen.

Vi utforskar nya sätt att bedriva framgångsrik försäljning varje timme, varje dag. Vi är övertygade om att det krävs en diversifierad palett av aktiviteter för att möta en ständigt föränderlig efterfrågan från köparna. Försäljning och marknadsföring är inte rocket science, men det kräver systematik, tydliga mål och uthållighet; det finns inga genvägar eller quick fixes. Och det bör inte finnas. Försäljning och marknadsföring är kärnan i din verksamhet, utan den lämnas alla goda idéer kvar på hyllan.

Metod - hur vi jobbar

Framgångsrik försäljning och marknadsföring bygger inte på tur eller tillfälligheter; framgången är beroende av struktur och tydliga målsättningar. Tillsammans med våra kunder utarbetar vi rätt lösning, med rätt aktiviteter för att stödja de slipade och ledande mål vi satt upp.

I korthet bygger vår metodik på Do – Review – Mitigate genom alla våra aktiviteter, men för att ge en snabb bild av hur vi ser på ett samarbete följer en kort checklista för vad man som kund till Adsensus kan förvänta sig:

Process

Vill du veta mer?

Lämna namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Gå vidare till kundcase