OM OSS

Vilka är Adsensus?

Vad är en Adsensei?

Adsensus värden: Teamwork, Entreprenörskap

Redefining sales

Vi är Adsensus; försäljnings- och marknadsförings-experter med en passion för att driva och utveckla framgångsrika försäljningsprocesser.

Försäljning har genom historien dragits med ett, välförtjänt, dåligt rykte. För mycket tid och energi har gått åt till att säkra säljarens provision eller kortsiktiga resultat. I kontrast har försäljning varit den enskilt viktigaste funktionen för att förverkliga innovationer och idéer, att skapa en tillväxt för att säkra företags långsiktiga överlevnad.

Vårt kall är att omdefiniera försäljning; att tvätta bort den världsomspännande nidbild av försäljning som någonting fult och manipulativt. 

Vi hjälper företag, stora som små att definiera, implementera och exekvera försäljnings- och marknadsföringsstrategier som skapar långsiktiga och hållbara värden för alla intressenter.

Den kommersiella fasen har alltför länge åsidosatts. Inte för att man inte vet att den är nödvändig, utan för att den uppfattas som negativ. Vi genomför aktiviteter som skapar värde för både köparen och säljaren och som möjliggör tillväxt på rätt grunder.

Att positivt påverka andra är att fatta rätt beslut

Det är framgångsrik försäljning för oss. Vi vill vara en möjliggörare för våra kunder att fatta rätt, affärsmässiga beslut. Beslut grundat på tanken om att vi verkligen tror på att skapa ett högre värde åt – och tillsammans med – våra kunder. Vi vill visa att det finns en annan sida av försäljning och marknadsföring; en där försäljning är vackert, inte bara nödvändigt. Vi utmanar normen och utforskar ständigt nya sätt att ta sig an digital försäljning och marknadsföring på bästa sätt.

Träffa oss

Alexander Rydberg

CEO & Partner

Axel Larsson

CFO & Partner

Raymond Pazsit

CMO

Head of Customer Success Ingrid Sandlund

Ingrid Sandlund

Head of Customer Success

HR Manager - Inez Ekblad

Inez Ekblad

HR Manager

Filip Jonsson

MD

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Berätta vem du är, hur vi kontaktar dig och vad du vill veta så ringer vi upp dig!